Skip to main content

Pak uit met een box en vier het weekend… of de andere dagen van de week!

De borrelbox; lekker met een gevuld eitje, kaas, worst en groentesticks. De foto is een voorbeeld, de inhoud kan enigszins afwijken van de foto. (€21,50 per box)

Pancakebox: gevuld met 12 american pancakes, gebakken spek, aardbeien, banaan, blauwe bes, mascarpone, witte chocola, siroop, stroop en poedersuiker. (€ 21,50 per box)

Wilt u liever de ochtend rustig beginnen en genieten van een uitgebreid ontbijt bij u thuis? Bestel dan een ontbijtje bij ons. Lekker met verschillende soorten broodjes, beschuit, cracker, zoet en hartig beleg, zuivel, een gekookt eitje en een flesje verse jus d’orange. (€ 22,50 pp)

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dit cadeau te doen. We bezorgen het graag voor u!

Bij bezorging van het ontbijt rekenen we €3,50 tot 6 km of een veelvoud ervan.

Liever genieten van een high tea met een gezelschap? U krijgt een glaasje soep, een broodje, wrap, yoghurt, vers fruit en taartjes. Natuurlijk ook met verse munt, gember-sinaasappel en andere losse thee.

Reserveer uw high tea vroegtijdig (€24,75 pp)

Ook is het mogelijk om bij ons te brunchen of een koud en warm buffet te nuttigen op bepaalde dagen. (vanaf 15 personen)

Welkom op onze website, waar u ons aanbod en onze openingstijden vindt.

Wilt u bij ons komen eten? Reserveer uw tafel via de mail tot 15.00 uur voor dezelfde dag of bel anders met 0516-451512! Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging hebt gekregen.


We zijn 5 dagen in de week open, van donderdag t/m maandag. We zijn door de week vanaf 16.00 geopend en in het weekend vanaf 12.00 uur.
U bent welkom voor een pannenkoek, een goed belegde pizza of een lekker bord patat met bijvoorbeeld spareribs of saté. Ook voor een lekkere bak Lavazza koffie of een biertje met een bitterbal!

Graag tot snel! We hebben er weer zin in!

Welkom! Fijn dat u er bent!