Skip to main content

Pak uit met een box en vier het weekend… of de andere dagen van de week!

De borrelbox; lekker met een gevuld eitje, worst, kaas en groentesticks. (de foto is een voorbeeld, de inhoud kan enigszins afwijken van de foto) ( €20,50 per box)

Pancakebox: gevuld met 12 american pancakes, gebakken spek, aardbeien, banaan, blauwe bes, mascarpone, witte chocola, siroop, stroop en poedersuiker. (€ 19,50)

Wilt u liever de ochtend rustig beginnen en genieten van een uitgebreid ontbijt bij u thuis? Bestel dan een ontbijtje bij ons. Lekker met verschillende soorten broodjes, beschuit, cracker, zoet en hartig beleg, zuivel, een gekookt eitje en een flesje verse jus d’orange. (€ 18,50 pp)

Dit ontbijt kan nog verder uitgebreid worden met zalm, carpaccio of 3 american pancakes. (€ 3,50 per toevoeging pp)

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dit cadeau te doen. We bezorgen het graag voor u!

Bij bezorging van het ontbijt rekenen we €2,50 tot 6 km of een veelvoud ervan.

Liever genieten van een high tea met zowel zoete als hartige hapjes? Met bijvoorbeeld een glaasje soep, een broodje, een yoghurtje, vers fruit, zoet gebak en zo meer. Natuurlijk ook met verse munt, gember-sinaasappel en kaneelthee.

Reserveer uw high tea (€23,75 pp)

Leuk dat u op onze website komt kijken. Wellicht wilt u bij ons komen eten of gewoon een kop koffie komen drinken. Dat kan van woensdag t/m zondag. U doet er verstandig aan om voor het weekend te reserveren. Wilt u iets anders bespreken, omdat u uw verjaardag wilt vieren met gebak? Wellicht wilt u een koffietafel of een koud- en warmbuffet. We horen het graag. Rond 15.00 uur past dit over het algemeen het beste om er even over te brainstormen.
We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.
Wellicht tot gauw!
Pannenkoekboerderij 't Koepelbos.
Welkom! Fijn dat u er bent!