Skip to main content

Geniet van onze ambachtelijk producten!

Pizza; de Italiaanse “pannenkoek”

Wilt u iets anders eten dan een pannenkoek? Trakteer uzelf dan op een heerlijke Italiaanse pizza. Een ware smaaksensatie uit eigen oven. Wij gebruiken verse ingrediënten en Italiaanse kruiden. Onze pizzakaart is verleidelijk, dat lijdt geen twijfel.

Bovendien hebben we elke maand een nieuwe pizza v/d maand. Vraag er naar.

Ook thuis genieten van onze overheerlijke pizza’s

Natuurlijk kunt u ook lekker thuis genieten van onze pizza’s. Met de speciale ‘warmhouddozen’ blijven de pizza’s lekker knapperig en perfect op temperatuur. 

Wilt u vanavond pizza eten en weet u al welke? Geef hem dan alvast door, zodat we uw bestelling opnemen in de planning. Alvast bedankt! 

maandag 16:00 – 20:00
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag 16:00 – 20:00
vrijdag 16:00 – 20:00
zaterdag 12:00 – 20:00
zondag 12:00 – 20:00
Welkom op onze website, waar u ons aanbod en onze openingstijden vindt.

Wilt u bij ons komen eten? Reserveer uw tafel via de mail tot 15.00 uur voor dezelfde dag of bel anders met 0516-451512! Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging hebt gekregen.


We zijn 5 dagen in de week open, van donderdag t/m maandag. We zijn door de week vanaf 16.00 geopend en in het weekend vanaf 12.00 uur.
U bent welkom voor een pannenkoek, een goed belegde pizza of een lekker bord patat met bijvoorbeeld spareribs of saté. Ook voor een lekkere bak Lavazza koffie of een biertje met een bitterbal!

Graag tot snel! We hebben er weer zin in!

Welkom! Fijn dat u er bent!