Logo pannenkoekboerderij Oldeberkoop

Reserveer

We zijn 5 dagen in de week geopend: woensdag t/m zondag vanaf 12.00 tot 20.00 uur

Wilt u liever thuis eten? De mogelijkheid tot afhaal blijft!!! U kunt uw bestelling vanaf 12.00 uur doorgeven. 

In verband met de regels vanuit het RIVM  mogen wij maar 2 gasten aan 1 tafel plaatsen. Wanneer het gaat om meerdere gasten, mogen wij dit alleen toestaan wanneer het om 1 huishouden gaat. Wij verwachten dat u als gast, hier gehoor aan geeft. Wij vragen u het aantal huishoudens bij de reservering door te geven, evenals de verdeling van de huishoudens. Wanneer het weer het toe laat, horen wij ook graag van u of u binnen of buiten wilt zitten.

Meerdere gasten uit verschillende huishoudens bieden wij meerdere tafels aan.  We proberen dan de tafels in het verlengde van elkaar reserveren, maar jullie kunnen niet aan één en dezelfde tafel plaats nemen. 

We vinden dit een niet prettige situatie, maar we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bovendien zullen wij u een aantal controle vragen stellen, omtrent uw gezondheid. Wij verwachten dat u hieraan meewerkt, zodat wij ons daarna weer kunnen richten op u als gast. Bovendien noteren wij per huishouden uw contactgegevens.

Wanneer u hiermee akkoord gaat, reserveren we graag de tafel(s) voor u.

Zowel binnen als buiten op het terras is er maar beperkt plaats. Dus reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!

Een reservering is pas definitief als deze door ons bevestigd is. U krijgt dezelfde dag nog bericht van ons.

Hebt u niets van ons gehoord, dan is er ergens wat verkeerd gegaan. Wij vragen u om dan nogmaals te reserveren of om contact met ons op te nemen door te bellen met Janneke op nummer 0516-451512.

Sorry voor het ongemak.

Reserveer


Graag de datum en tijd kiezen
Invalid Input
Invalid Input
Uw naam aub.
Invalid Input
Uw e-mail adres aub.
Vul een bericht in aub.
Vink het vakje aan aub.
(Uw e-mail adres is veilig bij ons)