Logo pannenkoekboerderij Oldeberkoop

Reserveer

Reserveer nu alvast uw tafel voor tweede Pinksterdag, want dan kunt u weer bij ons terecht voor een hapje en een drankje vanaf 12.00 uur.

We vinden dit erg fijn en hopen u weer te mogen verwelkomen!

Tot 1 juni is de keuken open van 17.00-19.30 uur. U kunt uw bestelling vanaf 14.00 uur doorgeven. U kunt er voor kiezen om het te laten bezorgen, maar u kunt het ook zelf op komen halen. We zien u graag.

Wegens de regels vanuit het RIVM  mogen wij maar 4 gasten aan 1 tafel plaatsen. Wanneer het gaat om meerdere gasten, mogen wij dit alleen toestaan wanneer het om 1 huishouden gaat of maximaal 2 personen uit een verschillende huishouden. Wij verwachten dat u als gast, hier gehoor aan geeft.

Meerdere gasten uit verschillende huishoudens bieden wij ieder een tafel aan. Wel kunnen we de tafels in het verlengde van elkaar reserveren, maar jullie kunnen niet aan één en dezelfde tafel plaats nemen.

We vinden dit een niet prettige situatie, maar we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bovendien zullen wij u een aantal controle vragen stellen, omtrent uw gezondheid. Wij verwachten dat u hieraan meewerkt, zodat wij ons daarna weer kunnen richten op u als gast.

Wanneer u hiermee akkoord gaat, reserveren we graag de tafel(s) voor u.

Zowel binnen als buiten op het terras is er maar beperkt plaats. Dus reserveer tijdig!

Een reservering is pas definitief als deze door ons bevestigd is. U krijgt dezelfde dag nog bericht van ons.

Hebt u niets van ons gehoord, dan is er ergens wat verkeerd gegaan. Wij vragen u om dan nogmaals te reserveren of om contact met ons op te nemen door te bellen met Janneke op nummer 0516-451512.

Sorry voor het ongemak.

Reserveer


Graag de datum en tijd kiezen
Invalid Input
Invalid Input
Uw naam aub.
Invalid Input
Uw e-mail adres aub.
Vul een bericht in aub.
Vink het vakje aan aub.
(Uw e-mail adres is veilig bij ons)